Na kontaktoni

Na mbështetni

Ne kemi nevojë për mbështetjen tuaj! Burimet financiare dhe ndihma e ekspertëve janë të domosdoshme për të siguruar ndihmën dhe asistencën e menjëhershme për të mbrojtur trashëgiminë kulturore nga shkatërrimi. Ka shume mënyra se si ju mund të kontribuoni në punën tonë.

Ju mund të na mbështesni duke:

 1. Duke dhuruar si individ privat në llogarinë bankare të CHwB – Shqipëri
  Banka: Raiffeisen Bank of Albania
  Emri i llogarisë: Cultural Heritage w Borders-Albania
  Numri i llogarisë: 149 889
  SWIFT: SGSBALTX
  EUR:  AL59 2021 1123 0000 0000 2114 9889
  LEK:   AL74 2021 1123 0000 0000 1114 9889
  USD:  AL29 2021 1123 0000 0000 41149889
 2. Duke e bërë kompaninë tuaj sponsorin zyrtar të punës sonë nëpërmjet një dhurimi prej 5.000 Euro (minimali)
 3. Duke dhuruar para, fonde apo të tjera të mira materiale.

Nëse keni ndonjë pyetje, mund të kontaktoni Zyrtaren tonë për Administratë dhe Financa Melinda Maliqati në melinda.maliqati@chwb.org

Vendndodhja

Rr. Ismail Qemali, P.34/1 Kt. III, Zyra Nr.15 TIRANA

 • contact@chwbalbania.org

Harta

Ku Punojmë

sqAlbanian